×

Puppycursus

In deze puppy-cursus van 6 lessen ligt de nadruk op de volgende oefeningen: het aanleren van zit, lig, blijf, hier komen, volgen én allerlei praktische zaken komen aan bod. Daarnaast wordt gewerkt met objecten zoals balanskussens en cavaletti's voor een betere lichaamscoördinatie en meer zelfvertrouwen. Uiteraard is socialisatie ook een belangrijk onderdeel van de les. Dit alles gebeurt volgens een positieve trainingsmethode en met voornaamste doel 'een fijne samenwerking tussen hond en baasje'. Enkele lessen zullen ook op locatie zijn zodat we het geleerde ook in de praktijk kunnen gaan toepassen.
Deze cursus is geschikt voor puppy's tussen de 8 en 14 weken of oudere honden die de basisoefeningen niet geleerd hebben. In deze zes lessen werkt u in een vaste groep waarin de oefeningen rustig worden opgebouwd en uitgebreid. Na het volgen van deze cursus ontvangt u een certificaat en kunt u desgewenst door naar de puppy-plus cursus.

Ook pups die normaal op een KKUSH hondenschool trainen, zijn van harte welkom. De lesgeefster heeft ook veel ervaring op dat vlak en kan er voor zorgen dat u na de lockdown lekker verder kan trainen op uw eigen hondenschool zonder een achterstand te hebben opgelopen door de lockdown. Deze les wordt geheel conform de regels van de FOD economie gegeven: maximaal 3 cursisten plus lesgever, buiten en met afstand van minimaal 1,5m. 

Check in de agenda wanneer deze cursus plaatsvindt. Is de cursus volzet of kun u niet op deze dag/tijdstip? Stuur gerust een mailtje naar info@russelsdogschool.be 

Foto's van Puppycursus

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School