×

Puppy-plus cursus

Uw pup kent al de beginselen van zit, liggen, hier komen en volgen. Op weg naar en in de pubertijd is het heel belangrijk dat u met uw hond blijft trainen en de hond nieuwe uitdagingen aanbiedt en bekende oefeningen uitbreidt. Dat doen we in de puppy-plus cursus. We bespreken daarin ook 'pubertijd-kwesties' en leren u hoe daar het beste mee om te gaan. Daarnaast wordt gewerkt met objecten zoals balanskussens en cavaletti's voor een betere lichaamscoördinatie en meer zelfvertrouwen. Uiteraard is socialisatie ook een belangrijk onderdeel van de les. Enkele lessen zullen ook op locatie zijn zodat we het geleerde ook in de praktijk kunnen gaan toepassen. Dit alles gebeurt volgens een positieve trainingsmethode en met voornaamste doel 'een fijne samenwerking tussen hond en baasje'. Deze les is geschikt voor puppy's tussen de 14 weken en 12 maanden. Ook oudere honden zijn welkom. 

Ook pups die normaal op een KKUSH hondenschool trainen, zijn van harte welkom. De lesgeefster heeft ook veel ervaring op dat vlak en kan er voor zorgen dat u na de lockdown lekker verder kan trainen op uw eigen hondenschool zonder een achterstand te hebben opgelopen door de lockdown. Deze les wordt geheel conform de regels van de FOD economie gegeven: maximaal 3 cursisten plus lesgever, buiten en met afstand van minimaal 1,5m.

Check in de agenda wanneer deze cursus plaatsvindt. Is de cursus volzet of kun u niet op deze dag/tijdstip? Stuur gerust een mailtje naar info@russelsdogschool.be 

Foto's van Puppy-plus cursus

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School