×

Workshops in samenwerking met Dierenartsencentrum De Blauwe Ark

09 jul 2020

Binnenkort geef ik twee workshops op het terrein van Dierenartsencentrum De Blauwe Ark in Oud-Turnhout. DJ komt al van pup af aan bij deze praktijk die onder andere socialisatie van honden erg belangrijk vindt. Niet alleen zorgen ze ervoor dat uw hond een zo aangenaam mogelijke ervaring heeft bij een bezoekje aan de dierenarts, ieder jaar organiseert deze praktijk ook enkele leuke nevenactiviteiten en dit jaar verzorg ik twee workshops.

Donderdag 16 juli staat een workshop socialisatie op het programma. Pups maar ook oudere honden zijn welkom. In deze les gaan we oefenen dat je met jouw hond een andere hond rustig en relaxed kan passeren én we gaan ook socialiseren met objecten. Dat wil zeggen dat we de hondjes laten kennis maken met verschillende obstakels waar ze op of in mogen gaan, verschillende soorten materialen. Je leert over de lichaamstaal van je hond maar ook hoe je je eigen lichaamstaal in kan zetten. 
Lijkt het je wat? De les begint om 19.30u op Dierenartsencentrum De Blauwe Ark. Kosten €10,- en opgeven via deblauweark@gmail.com. Na uw aanmelding krijgt u verdere informatie per mail toegestuurd.

Donderdag 23 juli geef ik een workshop dogsurvival voor alle honden van zes maanden en ouder. Als je deel neemt aan een dogsurvival-wedstrijd loop je een parcours van ongeveer vijf kilometer waarin je zo'n 15-20 hindernissen tegenkomt. Die hindernissen lopen uiteen van een parcours afleggen met je hond in een kruiwagen, onder een zeil doorgaan, over hindernissen springen samen met je hond. In deze workshop gaan we enkele onderdelen uit zo'n dogsurvival oefenen. Er is dus geen wedstrijdelement, je hoeft géén ervaring te hebben. Het idee is om gewoon leuk bezig te zijn met je hond en eens iets anders te doen dan wat je normaal doet. Een klein beetje sportief moet je wel zijn maar je hoeft geen topconditie te hebben. Je moet het vooral niet erg vinden om een beetje vuil te worden :-) 
Lijkt het je wat? De les begint om 19.30u op Dierenartsencentrum De Blauwe Ark. Kosten €10,- en opgeven via deblauweark@gmail.com. Na uw aanmelding krijgt u verdere informatie per mail toegestuurd.
 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Workshops in samenwerking met Dierenartsencentrum De Blauwe Ark vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School