×

Wat een jaar!

29 dec 2020

Amper een jaar geleden stond Russel's Dog School in de startblokken en eind januari startte de eerste clickercursus. Deze was krap aan afgelopen of de eerste lockdown was een feit en alles lag stil..... Midden mei mochten we weer van start. Ik kwam op het idee van de socialisatielessen. Nooit gedacht dat dit iets was waar zooooveel mensen belangstelling voor hadden. Ik breidde de socialisatielessen uit, naar het bos en in het centrum van Arendonk. Oefenen wat je dagelijks nodig hebt, daar was nood aan. 

Daarnaast startte de eerste Fun, balans en coördinatie cursus op. En het leukste is, deze hele groep is bij elkaar gebleven en heeft al twee vervolgcursussen gevolgd en de volgende staat op de planning. Dat vind ik geweldig! 

De zomer werd ingevuld met diverse soorten workshops, ook dat was super leuk om te doen en aankomende zomer ga ik dat zeker weer zo doen.

In september gingen we verder met cursussen, in combinatie met socialisatielessen en workshops. Er onstond een samenwerking met Dierenartsencentrum De Blauwe Ark waar ik ook twee workshops heb gegeven. 

Dierendag: apenkooien met de honden, wat een leuke dag was dat! Ook zeker voor herhaling vatbaar :-) 

En dan was daar de tweede lockdown. Wéér die onzekerheid: wat mag wel en wat mag niet? Mag ik iets? Of mag ik niets? Die onzekerheid was afschuwelijk. Ik weet graag waar ik aan toe ben zodat ik mij aan kan passen waar dat kan. En dat kon! Ik mocht als 'privé-trainer' lesgeven met maximaal drie cursisten. Ik werk in kleine groepen van maximaal zes maar nu dus met drie. Ik hield de prijzen gelijk, ik was al veel te blij dat ik door mocht. Dan maar een uurtje meer! En dat hebben we gedaan want er kwamen puppylessen bij op de agenda. Ooooooo, wat zijn pups toch geweldig! Maar het is niet gemakkelijk, een pup in huis! Ook met de 'huiselijke probemen' heb ik proberen te helpen. 

2020, wat een rollercoaster! En dat als startjaar, dat gaan we nooit meer vergeten! Mijn dank is groot aan iedereen die één of meerdere lessen gevolgd heeft bij Russel's Dog School. Ik kijk uit naar de start van de lessen in het nieuwe jaar. Hou de agenda op de site in de gaten of er ook iets leuks voor jou en je hond bij zit! 

Groetjes en een fijne jaarwisseling, 

Liesbeth

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Wat een jaar! vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School