×

Train jij binnenkort ook met Prins Train & Care?

07 aug 2020

Leuk nieuws! Russel's Dog School mag aan haar klanten van diverse cursussen en lessen een tube Prins Train & Care geven om mee te trainen. Deze tube bevat een 'zalmpasta' en kan gebruikt worden om je hond te belonen. Bijvoorbeeld in de clickercursus waarin je leert dat de hond eerst het gewenste gedrag moet tonen, neem een zit, je clickt op dat moment en daarna krijgt je hond een beloning en dat is een likje aan de tube Prins Train & Care. DJ en vele andere honden zijn er dol op! Ik train graag met Prins Train & Care. Het is een makkelijk tubetje dat je snel weer wegsteekt en je hebt dus geen losse snoepjes in je zakken. Door de lekkere smaak zal je hond extra gemotiveerd zijn om met en voor jou te werken! 

Dus... heb jij je opgegeven voor bijvoorbeeld de clickercursus  of een socialisatieles dan kun je de komende weken dit cadeautje van Prins verwachten (op = op). 

Prins Petfoods is gekend van het voer voor honden en katten maar Prins heeft onlangs de Martin Gaus Academie overgenomen en wil een groot kenniscentrum worden  Op de website kun je bijvoorbeeld ook advies vragen over jouw huisdier. Er staat een team voor je klaar om vragen op allerlei gebieden te beantwoorden. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Train jij binnenkort ook met Prins Train & Care? vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School