×

Terugblik op 2022

30 dec 2022

Het eindejaar zorgt er voor dat je toch eens bewust terugkijkt op het afgelopen jaar. Ik vond het een leuk jaar op gebied van hondenlessen!

Er kwamen lessen bij: hoopers en treibball. Deze lessen heb ik met heel veel plezier gegeven en honden en baasjes vonden het volgens mij ook leuk! 

Daarnaast heb ik veel nieuwe pupjes in de lessen mogen ontvangen en ook veel honden en baasjes bleven terugkomen voor diverse lessen en (vervolg)cursussen. Voor de lessen fun, balans en coördinatie is nieuw materiaal aangekocht en .... in 2023 komt er een nieuwe les op het programma. Wat die les inhoudt, verklap ik nog even niet en ik ben ook heel benieuwd wie zich durft opgeven voor deze nieuwe les zonder dat ik zeg wat we gaan doen, een echte verrassingsles dus! Hou daarvoor de website en facebook in de gaten.

In 2023 staat ook voor het eerst een lezing gepland met niemand minder dan hondencoach Jeroen Oomen. Ik ben heel benieuwd hoe dit ontvangen wordt.

Ik kijk uit naar het nieuwe jaar en hoop vele wafkes terug te zien en natuurlijk ook nieuwe woefels te leren kennen. Tot in 2023!   

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Terugblik op 2022 vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School