×

Gestart met de planning 2022

17 nov 2021

Het klinkt nog best ver weg maar 2022 komt er toch stilletjes aan. Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt er geen les gegeven. De meeste lopende cursussen zijn voor Kerst afgerond en de cursussen die nog lopen hebben een kleine pauze tussen Kerst en Oud en Nieuw. Er staan voor 2022 twee cursussen Fun, balans en coördiantie (FBC) op de planning, een introductieles FBC voor baasjes die eens willen kennis maken met deze oefeningen voordat ze aan een cursus meedoen, een socialisatieles in het bos en puppy-fun (spelenderwijs leren door gebruik van objecten en toestellen). Uiteraard blijven de puppy-lessen ook doorgaan; deze worden ingepland op basis van aanvragen en voorkeursdagen. Je kunt dus altijd het formulier 'interesse puppyles' invullen. 

In januari bestaat Russel's Dog School twee jaar. En wat is er, ondanks de Corona, in die twee jaar veel (leuks) gebeurd! Ik kan oprecht blij worden van cursisten die hun succesmoment van hun 'huiswerk' delen via een filmpje in de groepsapp. Maar ook los van de oefeningen is het fijn om te horen dat honden thuis rustiger worden, zelfzekerder worden, minder verlatingsangst hebben, relaxter zijn met wandelen. Want dat is misschien nog wel belangrijker dan die ene oefening al vormen die oefeningen wel de basis vanwaar we kijken naar de lichaamstaal van de hond én van het baasje. 

Ook vind ik het supertof dat wanneer er nieuwe cursussen op de planning staan er zo enthousiast gereageerd wordt. Cursisten die met hun nieuwe hond/pup terug komen, cursisten die vragen achter een vervolgcursus, nieuwe mensen die hun hondje mee nemen naar mijn lessen, ik word er echt gelukkig van! 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Gestart met de planning 2022 vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School