×

Emoties bij honden, uitgelegd door Edgar van de Kamp

07 okt 2023

Jaren terug was hij mijn examinator en het leek hem leuk om in België een lezing te komen geven over emoties bij honden. 
'Okee, gaan we regelen Edgar', was mijn antwoord aan kynologisch instructeur en gedragstherapeut Edgar van de Kamp. Hij moest er 2 uur enkele reis voor rijden maar ja... dat was zijn eigen schuld ;-)

Die lange reis was niet voor niets: zo'n 30 toehoorders hebben geboeid zijn verhaal aangehoord en de commentaren waren heel positief. Daar was ik het helemaal mee eens want Edgar brengt zijn verhaal met een flinke dosis humor, leuke filmpjes en veel praktijkvoorbeelden waardoor de tijd vliegt. Met een hoofd vol informatie ging iedereen voldaan naar huis. Ik was blij verrast want deze keer kwamen er veel mensen die ik nog niet kende dus dat is heel tof. Sommigen moesten toch ook een behoorlijk eindje rijden naar Arendonk. 

Ik denk dat het heel nuttig is om ook eens zonder hond eens bezig te zijn met onze geliefde viervoeters. Praktijklessen zijn uiteraad ook heel leuk en nuttig maar nu kon de volle aandacht bij het verhaal blijven en deze informatie kunnen we gaan toepassen op onze honden. 

Ik zag dat mijn vorige nieuwsbericht over de vorige lezing was in maart dus bij deze ook het voornemen om het nieuws wat meer up to date te houden :-) 
 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Emoties bij honden, uitgelegd door Edgar van de Kamp vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School