×

Binnenkort nieuw op de agenda: puppy-parcours en apenkooien!

11 sep 2020

Zowel voor puppies en voor volwassen honden is het heel goed om meer te doen met je hond dan wandelen en ervoor te zorgen dat hij/zij 'zit' kent. Daarom komen er binnenkort twee nieuwe lessen op de agenda: puppy-parcours en apenkooien.

Beide lessen hebben dezelfde insteek, namelijk socialisatie met vreemde objecten en bewuster worden van het (puppy)lichaam. Het puppy-parcours is voor honden tot zes maanden en apenkooien voor honden vanaf zes maanden. 

Niets is schattiger dan een pup die de wereld én zijn of haar eigen lichaam ontdekt. Gun je puppy een leuk 'avontuur' in het puppy-parcours en laat hem/haar allerlei objecten ontdekken en handiger worden in zijn/haar lichaam! Pret verzekerd! 

Voor honden die richting pubertijd gaan, er midden in zitten én voor oudere honden die misschien al wat stijfjes worden, is er het apenkooi-parcours. Socialiseren is nooit 'klaar' en socialiseren doe je onder andere met rare objecten waar je op, langs of onder kunt gaan. Ook voor oudere honden die bijvoorbeeld niet meer zo ver kunnen wandelen, is apenkooien heel geschikt. Kom binnenkort met je hond apenkooien en geef je hond hiermee een leuke uitdaging en afwisseling! 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Binnenkort nieuw op de agenda: puppy-parcours en apenkooien! vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School