×

2021 is gestart!

06 jan 2021

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar!

Ik hoop dat het een jaar wordt waarin alles weer een beetje 'normaal' wordt. Ik hoop ook dat het een jaar wordt waarin ik veel hond-baasje-teams mag begeleiden en waarin we veel en vaak kunnen genieten van en met onze hond(en). Gisteren zijn de eerste twee puppy-cursussen van start gegaan. Tussen Kerst en oud en nieuw was er een korte les-stop maar wat was het fijn om weer honden en baasjes te mogen begeleiden :-) 

Als ik naar de agenda kijk, prijs ik me in de gelukkige situatie dat tot en met maart nagenoeg alle lessen en cursussen volzet zijn! Omdat we op gebied van Corona maatregelen toch heel voorzichtig op versoepelingen mogen hopen rond april/mei, ga ik de lessen vanaf april open stellen voor maximaal 6 deelnemers, afhankelijk van het soort les of cursus. De eerste drie inschrijvingen zijn sowieso verzekerd van deelname aan deze les. Op het moment dat de Corona-regels toch nog vragen dat niet meer dan vier mensen samen mogen komen, ga ik kijken of ik er een les bij kan plannen voor inschrijvingen 4, 5 en 6. Dit zal ook duidelijk in de agenda gecommuniceerd worden. 

Voor alle lessen geldt: wil je graag mee doen maar past de datum en/of tijdstip je niet, stuur een mailtje en ik ga de mogelijkheden bekijken. 

Tot ziens in één van de cursussen of andere lessen! 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over 2021 is gestart! vul onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by Russel's Dog School